Jungle Cruise op Disney+: Een episch avontuur met Dwayne Johnson en Emily Blunt (2024)

Jungle Cruise, de film geïnspireerd op de Disneyland-attractie, geregisseerd door Jaume Collet-Serra en met Dwayne Johnson en Emily Blunt in de hoofdrollen, verschijnt op 2 augustus 2024 op Disney+.

Jungle Cruise is geïnspireerd op een van de meest iconische attracties van Disneyland en is een avonturenfilm geregisseerd door Jaume Collet-Serra, bekend van zijn thrillers zoals The Shallows en Night Run. De film werd oorspronkelijk op 28 juli 2021 in de bioscoop uitgebracht na een uitstel vanwege de pandemie, maar zal nu op 2 augustus 2024 op Disney+ verschijnen. De film neemt ons mee op een spannende reis door de Amazone, gedreven door het charisma van Dwayne Johnson en Emily Blunt.

De wereld van Jungle Cruise is geïnspireerd op de attractie van Harper Goff, die in verschillende Disney-parken over de hele wereld te vinden is. De originele attractie, een boottocht door een fictieve jungle, heeft bezoekers geboeid sinds de oprichting in 1955. De film neemt dit idee en verandert het in een filmisch avontuur rijk aan avontuur en ontdekking. De cast bestaat ook uit Jack Whitehall, Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti, Andy Nyman en Quim Gutierrez, die diversiteit en diepte toevoegen aan de personages die deze spannende expeditie bevolken.

Jungle Cruise volgt het verhaal van Lily Houghton, een vastberaden onderzoekster gespeeld door Emily Blunt, die Londen verlaat om de mysteries van de Amazone te verkennen. Op zoek naar een wonderbaarlijk geneesmiddel dat verborgen ligt in een legendarische boom met buitengewone genezende krachten, huurt Lily Frank Wolff(Dwayne Johnson) in, een sluwe kapitein met een problematisch verleden, om haar over de gevaarlijke rivier te leiden.

De expeditie van Lily en Frank is allesbehalve een vredige cruise. Het duo moet het opnemen tegen wilde wezens, dodelijke vallen en bovennatuurlijke krachten die de weelderige jungle bevolken. Onderweg ontdekken ze lang verborgen geheimen en beseffen ze dat er veel meer op het spel staat dan verwacht. Niet alleen hun overleving staat op het spel, maar ook de toekomst van de mensheid, bedreigd door krachten die hun verstand te boven gaan.

  • Lees ook
  • Bioscoop: welke films komen er deze woensdag 14 augustus 2024 uit?
  • Bioscoopreleases in juli 2024: Films en tijden bij jou in de buurt
  • Beste bioscopen in Parijs

Jungle Cruise richt zich op een breed publiek, van fans van spannende avonturen tot gezinnen op zoek naar boeiend entertainment. Fans van Dwayne Johnson en Emily Blunt zullen genieten van hun onwaarschijnlijke maar complementaire duo, dat humor en emotie toevoegt aan dit epische avontuur. De film staat in de traditie van grote filmavonturen en doet denken aan klassiekers als Pirates of the Caribbean en Indiana Jones.

De originaliteit van Jungle Cruise ligt in het vermogen om fantastische elementen en exotische omgevingen te combineren tot een meeslepende ervaring. Spectaculaire speciale effecten en weelderige achtergronden voeren kijkers mee naar het hart van de jungle, waar elke bocht in de rivier een nieuwe verrassing inhoudt. Als je hebt genoten van films als The Mummy of Jumanji: Welcome to the Jungle, zul je zeker genieten van dit nieuwe Disney-avontuur.

Officiële trailer voor Jungle Cruise (2021) :

Onze mening over Jungle Cruise (2021):

Als je op zoek bent naar een vermakelijke avonturenfilm om deze zomer af te koelen, dan is Jungle Cruise iets voor jou! Dwayne Johnson en Emily Blunt storten ons in een weelderige jungle waar elk moment gevaar kan ontstaan!

De film doet denken aan Pirate of the Caribbean, maar dan in de jungle. Beide films hebben kleurrijke personages met sterke persoonlijkheden en precies de juiste hoeveelheid magie en bovennatuurlijke fenomenen.

We zijn dol op de flauwe grappen van Dwayne Johnson, die absoluut niemand aan het lachen maakt, en de onverschrokkenheid en dapperheid van Emily Blunt, in perfect contrast met de behoefte aan veiligheid en troost van haar broer, gespeeld door Jack Whitehall.

Kortom, Jungle Cruise is een boeiende en grappige film die de verdienste heeft een aantal sociale kwesties te ontwikkelen, zoals de plaats van de vrouw en hom*oseksualiteit. Hoe dan ook, de film neemt ons mee op een wild avontuur dat de attractie eer aandoet.

Disney+: de nieuwe films en series voor augustus 2024
Ontdek wat er nieuw is bij Disney+ in augustus 2024 voor enkele betoverende momenten van entertainment. [Lees verder]

Nieuwe films en series om te kijken in augustus 2024 op streaming platforms
Weet je niet zeker wat je moet kijken? Gebruik onze gids om je weg te vinden in de eindeloze catalogi van streamingplatforms! Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Paramount+, Apple TV+... Hier is een kort overzicht van de films en series die je nu zou moeten kijken. [Lees verder]

Streaming: wat kijken we deze Dinsdag 13 augustus 2024 op Netflix, Amazon en Disney+?
Zin om vandaag voor de televisie te kruipen? Hier zijn de releases van deze week op je favoriete streamingplatforms Netflix, Amazon Prime Video en Disney+! [Lees verder]

Jungle Cruise op Disney+: Een episch avontuur met Dwayne Johnson en Emily Blunt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5782

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.